top of page

Waarom kiezen voor een professioneel syndicus?

U heeft een appartement, handelsruimte, autostaanplaats of berging verworven in een mede-eigendom, dan dient er verplicht een syndicus te zijn aangesteld. Vroeger werd deze taak geregeld uitgevoerd door een van de mede-eigenaars, maar door de complexe wetgeving en vele aandachtspunten wordt er de dag van vandaag meer en meer beroep gedaan op een professionele syndicus. Door te kiezen voor een professionele syndicus die over de nodige beroepskennis en erkenning beschikt, bent u er zeker van dat uw mede-eigendom wordt beheerd met de nodige zorg en aandacht. 

Een professioneel syndicus heeft een erkenning ontvangen van het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars (BIV) en verbindt zich er toe om jaarlijks de nodige bijscholing te volgen om  op de hoogte te blijven van de steeds veranderende wetgeving en regelgeving. Doordat de syndicus een persoon is met een neutrale houding t.o.v. alle mede-eigenaars, zullen er dus zelden tot nooit conflicten zijn omtrent belangenvermenging.

gebouw-handen.jpg

Waarom kiezen voor Real Estate Service?

Bij Real Estate Service beseffen we hoe belangrijk het is om alle mede-eigenaars bij te staan met raad en daad en hen alle last uit handen te nemen zodat ze optimaal kunnen genieten van hun mede-eigendom. Dit doen we momenteel bij zo'n zeventigtal gebouwen, verspreid over heel Limburg. Met meer dan 20 jaar ervaring en medewerkers die allemaal beschikken over een BIV-erkenning, kunnen mede-eigenaars met een gerust hart de zorg voor hun gebouw overdragen.

 

Als syndicus nemen we het administratief, technisch en financieel beheer van uw mede-eigendom voor onze rekening. Dit doen we op een no-nonsense manier: oplossingsgericht, efficiënt en met het eindresultaat voor ogen. Maar we kiezen ook voor partnerschap op lange termijn waarbij respect, flexibiliteit en open communicatie centraal staan.

Ons vak ligt ons nauw aan het hart en we scholen ons dan ook permanent bij inzake nieuwe ontwikkelingen in de vastgoedsector op technisch en juridisch vlak. Dit om onze dienstverlening continu aan te passen en te versterken.

office-block-blauw.png

1248

Appartementen in beheer

office-briefcase-blauw.png

22

owner-blauw.png

837

Jaar ervaring als professioneel syndicus

Mede-eigenaars wiens

belangen we behartigen

team-blauw.png

2

Erkende syndici die alles in goede banen leiden

site.jpg

Via onderstaande link wordt u doorverwezen naar de BIV plichtenleer.

https://www.biv.be/vastgoedmakelaar-biv/deontologie-van-de-vastgoedmakelaar

bottom of page